Demircispor’dan moral kahvaltısı

Demircispor’dan moral kahvaltısı

2022-2023 sezonunda 1. Amatör Kümede mücadele edecek olan Efeler temsilcisi Demircispor, ligin başlamasına bir hafta kala moral kahvaltısında buluştu.

Geçen sezon ilk kez katıldığı ligde tutunmayı başaran Demircisspor yeni sezona iddialı bir kadroyla ve şampiyonluk parolasıyla başladı. Ard arda yaptığı flaş transferlerle kadrosunu güçlendiren Demircispor yeni sezon hazırlıklarını ard arda yaptığı hazırlık maçlarıyla sürdürürken, sezonun ilk maçına bir hafta kala futbolculara kahvaltı vererek moral depoladı. Yönetim ve futbolcuların tam kadro katıldığı organizasyonda, futbolcular hep birlikte yönetime teşekkür ederek şampiyonluk sözünde bulundu. Her geçen gün arkadaşlık bağlarının güçlendiğini, yönetimin bu kahvaltı jestiyle bu bağları daha da sağlamlaştırdıklarını ifade eden takım kaptanı Turan Kanat, takım olarak lige iyi hazırlandıklarını ve tek hedeflerinin Demircispor’u şampiyonluk yapmak olduğunu söyledi.

KAHVALTIYA  ALİBEY GURME EV SAHİPLİĞİ YAPTI
Girne mahallesindeki ALİBEY GURME işletmesinde tam kadro kahvaltı yapan Demircsipor’da Başkan Volkan Demirci takımın birlik ve uyumundan memnun olduğunu, bu sene mutlu sona ulaşıp önümüzdeki sezon Süper Amatör Lig’de mücadele edeceklerine inandığını dile getirdi. Şampiyonluk için maddi manevi tüm imkanları sağladıklarını söyleyen Demirci, “biz elimizden geleni yapmaya çalıştık artık söz futbolcularda” diyerek sözlerini tamamladı.

Demircispor ilk maçını 1 Ekim Cumartesi günü SHÇEK ile Adnan Menderes Stadyumu 1 No’lu yan sahada yapacak.

whatsapp-image-2022-09-26-at-17-55-33.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler