Demlik Kafe'den basın emekçilerine jest

Demlik Kafe'den basın emekçilerine jest

Aydın Efeler’de bulunan Demlik Kafe’nin işletmecisi Lezgin Culduz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle tüm basın emekçilerine ücretsiz yiyecek ve içecek ikramında bulunacaklarını söyledi.

Atatürk Kent Meydanı’nda bulunan Demlik Kafe’nin işletmecisi Lezgin Culduz, kafede 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle tüm basın emekçilerine özel ücretsiz içecek ve yiyecek ikramında bulunacaklarını söyledi. Kafenin girişine ’10 Ocak Çalışan Basın Emekçileri’nin Günü Kutlu Olsun’ yazısı da asarak jest yapan Culduz, tüm basının emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü de kutladı.

 

“YİYECEK VE İÇECEKLER İKRAMIMIZDIR”

 

Basın emekçilerinin zor şartlar altında çalışarak halkı bilgilendirdiğini ve kamu menfaati odaklı ürettikleri haberlerle birçok sorunun çözümünde öncü rol oynadıklarını söyleyen Culduz, “Basın emekçileri yılda bir gün değil her gün bizim için önemli ve değerlidir. Bu yıl 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ne özel işletmemizde basın emekçilerimize ücretsiz ikramda bulunma kararı aldık.  Basın mensuplarına 10 Ocak’ta gün boyu yiyecek ve içecekler işletmemizin ikramıdır” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler