Deprem bölgesinde korkunç iddia

Deprem bölgesinde korkunç iddia

Gaziantep’teki depremde yıkılan 6 katlı binanın altında bulunan dükkanın kolonlarının iş yeri sahibi tarafından daha önce kesildiği iddia edildi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 2 büyük deprem büyük yıkıma neden oldu. Başta Kahramanmaraş olmak üzere Hatay, Gaziantep ve Diyarbakır’ın aralarında bulunduğu 10 il etkilendi. Sarsıntıdan en çok etkilenen illerin başında gelen Gaziantep’te yıkılan Gölgeler Apartmanı ile ilgili ortaya atılan iddia ise kan dondurdu.

“KOLONLAR KESİLMİŞTİ”

Depremin ardından arama kurtarma ekipleri tarafından yaklaşık 30 saat sonra yaralı olarak kurtulan Rabia Yılmaz ve kızı Gülben Yılmaz (23), dehşet anlarını anlattı. Deprem anında uyanık olduğunu dile getiren Gülben Yılmaz, "Evdekileri uyandırdım. Evdekilerle birlikte el ele tutuşup çömeldik. Üzerimizde sadece molozlar vardı. Çok ağırdı, nefessiz kalmıştık. Benim elimde telefon vardı, onun kabını sallıyordum. Apartmanımız sorunluydu. Dövizci, kuyumcu dükkanlarındaki kolonlar kesilmişti. Nefes almam için kafamdaki tokayı annem ağzıma koydu’’ ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler