Dev derbide ezici üstünlük: Yıldızspor adeta yıldızlaştı

Dev derbide ezici üstünlük: Yıldızspor adeta yıldızlaştı

Süper Amatör Lig’de heyecan devam ediyor. Ligin 3. Haftasında Aydınspor ile Yıldızspor karşılaştı. Aydın derbisinin kazananı 5-1’lik ezici skorla Yıldızspor oldu.

HABER: (Berna AYDIN)

Adnan Menderes Stadyumu 1 nolu sahada mücadele hızlı başladı. Çekişmeli geçen ilk dakikaların ardından Yıldızspor dakika 7 de bulduğu Mert Anıl ile bulduğu golle durumu 1-0’a getirdi. Attığı golün ardından mavi-beyazlı ekip baskıyı arttırdı. Karşılıklı pozisyonların yaşandığı maçta Yıldızspor, Aydınspor’un beraberliği yakalamasına izin vermedi ve dakika 28’de farkı 2’ye çıkardı. Yıldızspor adeta yıldızlaştı. Mavi beyazlı ekipte Arda Bilmez takımının 2. Kendisinin 3. Golünü kaydetti. 2. Golden 5 dakika sonra farkı 3’e çıkararak adeta Aydınspor’u oyundan düşürdüler. Normal süre 3-0 Yıldızpor’un üstünlüğüyle tamamlandı. Uzatma dakikalarında da skor değişmedi ve Yıldızspor 3 farklı üstünlükle soyunma odasına gitti.

İkinci yarı hızlı başladı. Yıldızspor sahasına yüklenen Aydınspor, penaltıyı buldu. Siyah-beyazlılarda topun başına geçen Canberk farkı 2’ye indirdi. Yıldızspor’dan cevap gecikmedi golden 5 dakika sonra tekrar farkı Yusuf Can Tatlı ile 3’e çıkaran mavi-beyazlı ekip rakibine adeta nefes aldırmıyor. İyice oyundan düşen Aydınspor, taraftarlarının kötü tezahüratlarına maruz kaldı. Baskıyı arttıran Yıldızspor’da Yusuf Can adeta yıldızlaştı ve takımının 5. Golünü kaydetti. Dev derbide ezici üstünlük sağlayan mavi-beyazlı ekip iyice rahatladı. Karşılaşmanın normal süresi 5-1 Yıldızspor üstünlüğü ile tamamlandı. Uzatma dakikalarında da sonuç değişmedi ve Aydın derbisini bol gollü üstünlükle Yıldızspor kazandı.

Maçın ardından Aydınspor taraftarı, Yıldızspor oyuncularını kutlarken Yıldızspor oyuncular da galibiyet sevinci yaşamayarak, Aydınspor taraftarının jestine karşılık verdi. Yıldızspor, puanını 9’a çıkartarak, liderliğini sürdürdü. Aydınspor ise 4 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler