Deva partisi Aydın'da çöküşte

Deva partisi Aydın'da çöküşte

DEVA Partisi Aydın İl Başkanlığı görevinden istifa eden Hakan Çağlar Erürker’in yerine Meltem Gürler’in getirilmesi ile birlikte il yönetiminden 6 isim parti üyeliğinden istifa etti.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nde Aydın İl Başkanı Hakan Çağlar Erürker, geçtiğimiz günlerde partisinden istifa ettiğini açıklamıştı. Erürker’in yerine, Meltem Gürler getirildi. Yeni atanan il başkanının partinin politikalarına yönelik endişe oluşturduğunu ifade eden Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Dağlı, yönetim kurulu üyeleri Rabia Gedizlioğlu, Çelimli, Arzu Kankal, Kürşat Çay, Bahri Abalı, Özlem Ballı parti üyeliğinden istifa ettiklerini açıkladı.

Üyelerin yaptığı açıklamada;  
“Güncel gelişmeler neticesinde İl Başkanımızın istifasının ardından, teşkilatımızda Deva partisinin politikalarına yönelik endişe oluşmuştu. Yeni atanan İl başkanının açıklamaları ve sosyal medya, twitter paylaşımlarından da görüleceği üzere bu endişelerimiz daha da artmıştır. Bu anlayışta bir parti ve İl başkanıyla siyaset yapmanın Aydın'a bir kazanç sağlamayacağı düşüncesindeyiz. Bu sebeple yeni yönetimde görev almayacağımızı ve Deva partisi üyeliğinden istifa ettiğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz.” ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler