Deveci'den sert sözler

Deveci'den sert sözler

CHP Nazilli’de yapılan delege seçimlerinde mevcut İlçe Başkanı Serkan Sevim’in sandıklardan açık ara önde çıkmasıyla beraber önce Hakan Şensan adaylıktan çekilirken şimdi de mavi listede yer alan Ali Deveci çekildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli’de yapılan delege seçimlerinde mavi listeyle yarışan Ali Deveci geri çekildiğini açıkladı. Basın açıklaması yayımlayan Deveci, “Ne yazık ki her konuşmalarında ağızlarından düşürmedikleri, emekten yana olduklarını söyleyenler, seçildikleri ve atandıkları makamın güçlerini haksız yere kullanarak, seçimin tarafsızlığına ve eşit koşullarda yapılmasına gölge düşürmüşlerdir” dedi.

 

DAHA FAZLA ZARAR GÖRMEMEK İÇİN

 

Seçimlere baskı ve tahdidin karıştığını iddia eden Deveci, “Cumhuriyet Halk Partisi tarafından başlatılan kongre sürecinde Nazilli de mavi liste bileşenleri olarak delege seçimlerine katılan bizler, güdümlü ve baskıcı siyasete boyun eğmemek, barışa ve parti içi demokrasiye inanarak örgütün sesi olmak için yola çıktık.

 

 Ancak delege seçimlerinde gördük ki demokrasi ile bağdaşmayan siyaset etiğinden uzak Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışmayan iş, aş, ekmek tehditleri yapılarak belediyelerde çalışan. Olmayan kadrolara iş vaatlerinde bulunarak üyelerimize umut tacirliği yapmışlardır. Ne yazık ki her konuşmalarında ağızlarından düşürmedikleri, emekten yana olduklarını söyleyenler, seçildikleri ve atandıkları makamın güçlerini haksız yere kullanarak, seçimin tarafsızlığına ve eşit koşullarda yapılmasına gölge düşürmüşlerdir.

 

 Bu baskı ve tehditlerin, çirkin siyasetin her gün artarak devam edeceğini öngörerek, çalışan ve iş umudu olan partili genç kardeşlerimizin daha fazla zarar görmemeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu tarafından daha fazla tehdide maruz kalmamaları için seçimlerden mavi listemizi geri çekiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler