Devlete zarar verecek ihaleye karşı çıktı görevden alındı

Devlete zarar verecek ihaleye karşı çıktı görevden alındı

Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz görevden alındı. Yılmaz’ın görevden alınmasının perde arkasında şok iddialar ortaya atıldı.

Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevini yaklaşık 3 yıldır sürdüren Murat Yılmaz, görevden alındı. Müdür Yılmaz’ın görevden alındığına dair karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete de yayınlandı. Yılmaz’ın görevden alınmasının ardından birçok kesim duruma tepki gösterdi.

 

İHALEYE KARŞI ÇIKTI

 

Yılmaz’ın sürpriz bir şekilde görevden alınmasının nedeni netlik kazanmazken ortaya atılan iddialar gündeme bomba gibi düştü. Yılmaz’ın, yaklaşık 2 Milyon lirayı bulan kuruma bağlı bazı binaların tadilat fiyatlarına karşı çıkmasının görevden alınmasında etkili olduğu iddia edildi. Göreve geldiği günden bu yana ekibiyle birlikte başarılı işlere imza atan Yılmaz’ın siyasi çekişmelere kurban edildiği öne sürüldü.

 

AYDIN’A KİM ZARAR VERİYOR?

 

Görev süresi boyunca başarılı işlere imza atan Yılmaz’ın beklenmedik anda görevden alınmasının ardından bazı Sivil Toplum Kuruluşları duruma tepki gösterdi. Yılmaz’ın usulsüzlüğe, yolsuzluğa geçit vermediği halde görevden alınmasına tepki gösteren STK temsilcileri, “Bu durum araştırılmalı. Aydın’ın çocukları bu memlekete hakkıyla hizmet ederken neden bir anda el çektiriliyor. Bu durumda kim veya kimler memnun ediliyor. Artık Aydın’a zarar vermeyin. Bırakın işini doğru yapan insanlar görev yapsın” ifadelerine yer verdi.  

 

HABER: (İNAN GÜL)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler