Devriye ekipleri suça ve suçlulara geçit vermiyor

Devriye ekipleri suça ve suçlulara geçit vermiyor

Efeler İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Şok ekibi ve Mobil Park ekiplerince aranan şüpheliler yakalandı.

Efeler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Mobil ve Şok ekipleri aranan kişilere yönelik operasyon başlattı. Edinilen bilgiye göre, Mobil Park ekiplerince Efeler ilçesine bağlı Cuma ve Orta Mahallelerinde yapılan kontrollerde Y.T.'nin üzerinde uyuşturucu maddesi ve ruhsatsız tabanca ele geçirilirken F.T.'nin üst aramasında 3 tablet halinde hap ve metamfetamin maddesi ele geçirildi. Şüpheliler hakkında işlem başlatıldı.

Ekipler, Güzelhisar Mahallesi ve Ulubatlı Caddesi üzerindeki çalışmalar kapsamında A.Ü.'nün yapılan kontrollerinde hırsızlık suçundan arandığı ve şüphelinin 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenildi. Şüpheli hakkında işlem başlatıldı.

Öte yandan, polis ekipleri devriye yaptığı sırada durumundan şüphelendikleri bir kişiye 'dur' ihtarında bulundu. Polisin ikazına uymayan kişi kaçmaya başladı. Kısa süreli kovalamacanın ardından yapılan sorguda motosikletin plakasız olduğu ve çalıntı olarak arandığı öğrenildi. Motosiklette bulunan K.B. ile İ.G. isimli kişiler hakkında işlem başlatıldı.

İzmir Bulvarı Kuyulu Kavşağında Şok Ekiplerince yapılan kontrollerde durumundan şüphelenilen ve araması yapılan A.İ.'nin üzerinden ruhsatsız tabanca, 3 adet dolu fişek ele geçirilirken Z.E.'ye yapılan aramada av tüfeği ele geçirildi. Şüpheliler, Telli Dede Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.

whatsapp-image-2022-07-22-at-11-21-04-1.jpeg

whatsapp-image-2022-07-22-at-11-21-04-2.jpeg

whatsapp-image-2022-07-22-at-11-21-04.jpeg

whatsapp-image-2022-07-22-at-11-21-02.jpeg

whatsapp-image-2022-07-22-at-11-21-05.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler