Didim projeye doyacak

Didim projeye doyacak

AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, Didim'de hayata geçirilmesi planlanan birçok spor projesinin bakanlık tarafından onaylandığını açıkladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu; Vali Hüseyin Aksoy, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim, Metin Yavuz ve Rıza Posacı, AK Parti Aydın İl ve İlçe Başkanları ile ilçe belediye başkanlarından oluşan heyetle bakanlık merkez binada bir araya geldi. Gerçekleşen görüşmede, kente yapılacak gençlik ve spor yatırımlarını kapsayan protokollere imzalar atıldı.

"GENÇLERİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZ"

Etkinlikte, Aydın'da yapılması planlanan 71 proje için imzalar atıldı. İmza töreni sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, kentte hayata geçirilmesi planlanan yarı olimpik yüzme havuzu, Gençlik Merkezi ve 10 adet yeni halı saha için çalışmaların en kısa zamanda başlayacağını müjdeledi. Subaşı, "İl Başkanımız Sayın Ömer Özmen ve Aydın Milletvekillerimizin tertipleriyle 17 İlçe Başkanımızla beraber gerçekleştirdiğimiz Bakanlık ziyaretlerinden müjdelerle dönüyoruz. Gençlik Spor Bakanlığımızın onaylamalarıyla Didim’de; yarı olimpik yüzme havuzu, Gençlik Merkezi, 10 adet yeni halı saha projelerine en kısa zamanda başlanacak. Güçlü bir Türkiye’nin direği olan gençlerimiz için ne yapsak az! Bakanlığımız tarafından onaylanan projelerimiz Gençlerimize ve tüm Didim halkına hayırlı uğurlu olsun. Başta Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Gençlik Spor Bakanımıza, İl ve İlçe Gençlik Spor Müdürlerimize, İl Başkanımıza ve Aydın Milletvekillerimize şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler