Didim yakınlarından alevler yükseliyor

Didim yakınlarından alevler yükseliyor

Didim yakınlarında bulunan Kıyıkışlacık Mahallesi'nde dün akşam meydana gwken ve söndürülen orman yangını tekrar başladı.

Alınan bilgiye göre, Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Kıyıkışlacık Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde yangın çıktı. Didim'in Akbük Mahallesi'ne yakın olan Kıyıkışlacık'taki yangın, Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin yardımı ile söndürüldü.

ATABAY'DAN KÖTÜ HABER

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Kıyıkışlacık'ta bulunan ormanlık arazide tekrar yangın çıktığını açıkladı. Atabay, "Kıyıkışlacık'ta yangın tekrar başlamıştır. Çok kuvvetli olmamakla beraber kara araçları ile müdahale edilemeyecek bir noktada bulunmaktadır. Yangın söndürme uçağı veya helikopteri ile havadan müdahale edilmesi gerekiyor. Aksi durumda yangının yayılımı artabilir. Didimliler olarak değerlendirirsek, şu an rüzgar yön itibarı ile Güvercinlik ve Güllük istikametine doğru ilerlediğinden kentimiz için bir risk gözükmüyor. Rüzgarın tersine dönmesi mümkün görünmemekle beraber, bizler tedbirlerimizi almış durumdayız. Temkinliyiz; hazır olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler