Didim'de milyonluk soygun

Didim'de milyonluk soygun

Didim’de kuyumcuya girip, 1 milyon TL’nin üzerinde altın çalan biri kadın üç hırsız, çamurlu ayak izlerinden yakayı ele verdiler.

Olay, Aydın’ın Didim ilçesine bağlı Altınkum Mahallesi’nde bir kuyumcu dükkanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, biri kadın üç hırsız gece geç saatlerde kuyumcu dükkanına girdi. Hırsızlar, işyerinin alarm kablosunu keserek, ardından yanında getirdikleri çantaya işyerinde bulunan altın ve ziynet eşyalarını doldurdu. Profesyonel hırsızlar, güvenlik kameraların ve bilgisayarın hard diskini de çalarak işyerinden ayrıldı. Olayın ertesi günü işyerine gelen işyeri sahibi olayı fark ederek, durumu polis ekiplerine bildirdi.

Polis, hırsızların önce işyerine araçla gelerek bölgede keşif yaptıklarını, aynı otomobilin Didim’den İzmir’e gidip yeniden ilçeye döndüğünü tespit etti. Öte yandan işyeriyle güvenlik şirketi arasındaki sözleşmenin yeni bittiği, bu nedenle kuyumcuya kamera görüntülerinin verilemediği öğrenildi.

Öte yandan yakalanan üç şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği öğrenilirken, çalınan altınların ise akıbeti öğrenilemedi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler