Didim'de torbacılara baskın

Didim'de torbacılara baskın

Didim'de bir eve yapılan uyuşturucu operasyonunda, çeşitli maddeler ele geçirildi. 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Aydın’ın Didim ilçesine bağlı Hisar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,  Aydın İl Emniyet Müdürlüğün ve Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği ekipleri, bir evde uyuşturucu madde ticareti yapıldığına dair bilgi alarak geniş çapta çalışma başlattı. Başlatılan çalışma sonucu adrese operasyon düzenleyen ekipler, M.G. ve H.T. isimli şahısları, 0.95 gram metamfetamin ve 1.52 gram esrar ile yakaladı.

M.G. isimli şahsın, çanta içerisinde gizli uyuşturucuyu F.T.’ye verdiği, F.T.’nin ise E.G. isimli şahsa verdiği tespit edildi. Çanta içerisinde yapılan aramada 13.16 gram metamfetamin, 66.15 gram sentetik kannobinoid, 2 adet hassas terazi ele geçirildi.

M.G.’nin ikametinde yapılan aramada ise 9 adet tabanca fişeği, 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı, uyuşturucu madde paketlemede kullanılan materyaller ele geçirilirken, ikamette bulunan F.T. isimli şahıs da yakalandı.

Öte yandan, TCK 188 ve suç delillerini gizleme, yok etme ve değiştirme suçlarından şüpheli olarak alınan F.T. ve E.G. isimli şahıslar, ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, M.G. ve H.T. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

whatsapp-image-2021-12-21-at-18-05-53-1.jpeg

whatsapp-image-2021-12-21-at-18-05-53.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler