Dijital platformlara meydan okuyor

Dijital platformlara meydan okuyor

Gün geçtikçe dijitalleşen dünyada, müzik ve film sektörü yeni kurulan platformlarda yayınlanmaya devam ediyor. Bir dönemin vazgeçilmezi CD’lerin ise belirli işletmelerde satışı sürüyor.

(Haber: Enes UZUN)

İnsanlar için müzik dinlemek ve film izlemek büyük bir tutku. Günümüzde ise sevilen grupların şarkıları veya takip ettiğimiz dize ile filmlere ulaşmak için dijital platformlar tercih edilmekte. Dijital ortamda dinlenen şarkılar ve izlenen filmlerin büyük çoğunluğunun CD satışları da çeşitli işletmelerde devam ediyor.

“HER ŞEYE RAĞMEN SATIŞLARIMIZ İYİ”

Aydın'da 25 yılı aşkın süredir CD satışları ile uğraşan Ali Mıhçı, dijital platformlarının artmasına rağmen, satışların iyi olduğunu söyledi. Mıhçı, "Günümüzde 7'den 70'e herkes bu platformları kullanıyor. Bunlar tabi ki de satışlarımızı etkiledi. bu piyasada olan herkesin satışlarını etkiledi. Ama bu gibi platformların çıkışına rağmen Aydın'ın eski esnaflarından olduğumuz için satışlarımız gayet iyi. Dükkanımızda filmlerimiz 50, müzik CD'lerimiz ise 100 liradan satılıyor. Dükkanımızda her çeşit müzik ve film CD’leri mevcut" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler