Dışarıdan pazarcı esnafı alnmayacak

Dışarıdan pazarcı esnafı alnmayacak

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, ilçeye dışarıdan pazarcı almamaya devam edeceklerini açıkladı. Dinçer, “Amacımız kimseyi mağdur etmek değil, ilçemizi korumaktır” dedi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, ilçelerine dışarıdan pazarcı esnafı almamakta kararlı olduklarını belirtti. Dinçer, “Geçtiğimiz hafta hem Çine, hem de Akçaova’da kurulan pazarlarımıza dışarıdan pazarcı alınmaması konusunda belediye olarak radikal kararlar alarak uygulamıştık. İlçemizde kurulan pazarlara dışarıdan pazarcı almama konusunda ki kararlığımız Belediye olarak devam etmektedir. Fakat Aydın İl Hıfzıssıhha Kurulu kararları gereğince dışarıdan gelen pazarcılarımıza yer göstermek zorunluluğumuz bulunmaktadır.” dedi.

 

AMACIMIZ ÇİNEMİZİ KORUMAKTIR

 

Dinçer açıklamasını şöyle tamamladı. “Amacımız yıllarca dışarıdan Çine’ye gelen pazarcılarımızı mağdur etmek değil, Çinemizi korumaktır. İlçemizde bu güne kadar korona virüs vakasına rastlanmamıştır. Bundan dolayı Belediye olarak koruma tedbirlerine karşı uygulamalarımız aynı şekilde devam edecektir.

 

Bu sebeple Perşembe günleri Kapalı Pazar Yerimizde oluşan kalabalığın önüne geçebilmek için Pazartesi günleri de mahalli bir pazar kurulmasına karar verdik. Perşembe günü kalabalık ortama girmek istemeyen vatandaşlarımız alış verişlerini pazartesi günü aynı yerde, Kapalı Pazar Yerimizde yapabilecekler. İlçemiz üretici ve pazarcıları ile vatandaşlarımız pazartesi günü kurulacak olan pazarımıza gelebilirler.

 

Kurulacak olan pazarlarımız öncesi ve sonrasında virüs önlem ve uygulamalarını titizlikle uygulamaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın evlerinde kalmalarını da önemle rica ediyorum.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler