Dolandırıcılar bunu da yaptı

Dolandırıcılar bunu da yaptı

Aydın’ın Karacasu ilçesinde, zeytinyağı sahiplerinin bir anlık dalgınlığından faydalanarak kendilerinin getirdiği tartının ayarlarında oynama yaparak malzemeleri daha düşük seviyede tartarak dolandırıcılık yapan şahıslar yakalandı.

Aydın’ın Karacasu İlçesi Geyre mahallesinde ikamet eden bir şahıs, 3 şahsın kendilerinden yaklaşık 150 litre zeytinyağı alıp, tartıda hile yaparak 75 litre zeytinyağı parası ödediklerini bir süre sonra fark ederek dolandırıcılıkla ilgili müracaatta bulundu.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yapılan kamera incelemesi ve detaylı araştırma sonucu dolandırıcılık olayının Z.H, Ç,D, R.Ş isimli şüpheli şahıs tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi.

Şüpheli şahısların bir ay sonra tekrar aynı şahsa gelerek zeytinyağı alacakları tespit edilerek suç eşyaları ile birlikte yakalandı.

Şüpheli şahısların zeytinyağı sahiplerinin bir anlık dalgınlığından faydalanarak kendilerinin getirdiği tartının ayarlarında oynama yaparak malzemeleri daha düşük seviyede tarttıkları tespit edildi.

Şahıslar tutuklanıp cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler