Dolkuner ve ekibi seçim vaatlerini açıkladı

Dolkuner ve ekibi seçim vaatlerini açıkladı

Aydın Elektrikçiler Elektronikçiler Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarların Odası’nın Pazar günü yapılacak olan Olağan Genel Kurulu öncesi basın toplantısı düzenleyen Başkan Adayı Okan Dolkuner, seçim vaatlerini açıkladı.

Aydın Şoförler Odası Düğün Salonu’nda Pazar günü saat 13.30’da yapılacak olan Aydın Elektrikçiler Elektronikçiler Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarları Odası Olağan Genel Kurulu öncesi, Başkan Adayı Okan Dolkuner basın mensupları ile bir araya geldi. Aydın Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen toplantıda sarı liste olarak seçime gireceklerini açıklayan Dolkuner, seçim vaatlerini de açıkladı. 

“AÇIK VE ŞEFFAF OLACAĞIZ”

Üye ziyaretlerinde yönetimine gördükleri teveccüh ile heyecanlarının her geçen gün arttığının altını çizen Dolkuner, “Hizmet ve sosyal sorumluluk projeleri üretmek ve yenilikçi olmak için bu göreve talibiz. Üyelerimizin fuarlara katılımları konusunda her türlü desteği sağlayacağız. Kooperatif kurup yatırımlar ve projeler yapmayı planlıyoruz. Düzenli olarak toplantılar yaparak üyelerimizin sorunlarını ve sıkıntıları dinleyeceğiz. Bunlar için de çözüm ve projeler üreteceğiz. Üye odaklı çalışmalarımız kapsamında eğitim ve sağlık alanlarında indirim yapılması ve üyelerimizin önceliği olması konusunda protokol anlaşmaları yapacağız. Bizim yönetimimizde her şey açık ve şeffaf olacak. Güçlü, etkili ve çözüm odaklı bir yönetim anlayışı ile hiçbir üyemizi ayırt etmeden her türlü sıkıntısında yanlarında olacağız” dedi. 

“ÇALIŞAN VE ÜRETEN BİR ODA OLACAĞIZ”

Göreve geldiklerinde üyeleri işyerlerinde sık sık ziyaret gerçekleştireceklerini belirten Dolkuner, “Fiyat listesini belirlerken, üyelerimizin fikrini alacağız. AYDEM ile ilgili olan proje ve abone işlemlerinde gecikmeler olduğunu biliyoruz. Bununla ilgili olarak diğer il ve ilçelerin oda başkanları, yöneticileri ve AYDEM yetkilileri ile görüşüp sorunları gidereceğiz. Belgesi olmayan ve kayıtsız çalışanlarla ilgili müdürlüklerle görüşüp belge almalarını sağlayacağız. İlimizde ve il dışında bulunan resmi yada özel eğitim kurumları ile koordineli bir şekilde üyelerimizin mesleki gelişimine katkı sunacak kurslar düzenleyeceğiz. Yönetime gelirsek çalışan ve üreten bir oda olacağımızın sözünü veriyoruz. Hedefimiz Aydın Elektrikçiler Elektronikçiler Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarları Odası’nı Türkiye’de örnek bir oda haline getirmek. Tüm üyelerimizi sarı listeyi desteklemeye davet ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler