Dostluk kupası HFF'nin

Dostluk kupası HFF'nin

Köşk’ün kurtuluş günü dolayısıyla Köşk Belediyesi ve Halısaha Federesyonu (HFF) Aydın Temsilcisi Volkan Demirci tarafından organize edilen halı saha maçında Köşk Masterler ve HFF Karması karşı karşıya geldi.

 Büyük heyecana sahne olan karşılaşmayı HFF karması 6-3 kazanarak kupaya ulaştı. HFF Karması, kupasını Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler’in elinden aldı.

Köşk’ün düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümü dolayısıyla Köşk Belediyesi ve HFF Aydın Temsilcisi Volkan Demirci tarafından halı saha organizasyonu düzenlendi. Salgın dolayısıyla gecikmeli olarak Başçayır halı sahasında gerçekleşen organizasyona Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Karataş, AK Parti Köşk İlçe Başkanı Halil Mollaoğlu, belediye meclis üyeleri, HFF Aydın Temsilcisi Volkan Demirci ve futbolseverler katıldı.

BÜYÜK HEYECANA SAHNE OLDU

Köşk Masterler ile HFF Karması takımlarının karşı karşıya geldiği maç dostluk içinde geçerken büyük heyecana sahne oldu. İlerleyen saate rağmen tribünleri 'sosyal mesafe' kuralına uygun olarak dolduran sporseverler oldukça çekişmeli geçen karşılaşmayı yakından tekip etti. Gecenin sonunda HFF karması  Barış, Ahmet, Turan, Abdullah ve Durmuş'un ayağından bulduğu gollerle mücadeleyi 6-3 kazandı.

BAŞKAN GÜLER YALNIZ BIRAKMADI

Öte yandan bu güzel organizasyonda sporseverleri yalnız bırakmayan Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, karşılaşmanın ardından şampiyonluk kupasını HFF takımına verdi. Güler her iki takımın oyuncularını da tebrik ederek bu güzel mücadele için teşekkür etti. Bütün oyuncuları tebrik eden Başkan Nuri Güler, organizasyonda ter akıtan futbolculara baklava ikramında bulundu.

ARTIK BİR AİLE GİBİYİZ

Organizasyonu düzenleyen HFF Aydın Temsilcisi Volkan Demirci, halı sahaların insanları kaynaştırdığı gibi kötü alışkanlıklardan da alıkoyduğunu hatırlatarak, “Bugün Köşk’te yepyeni arkadaşlıkların kurulmasına vesile olduğumuzu düşünüyoruz. Halı saha sportif bir etkinlik olduğu kadar sosyal bir faaliyettir. Organizasyona katkı sunan Köşk Belediye Başkanımız Nuri Güler başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

95565e09-32e4-4443-8b93-9088a4005edc.jpg

b1da3a13-8457-4151-b349-f73f2b306955.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler