Dülger: Markalaşmak Şart

Dülger: Markalaşmak Şart

Karacasu Kaymakamlığı, Belediye ve Esnaf Odası’nın işbirliğinde düzenlenen toplantıda konuşan KOSGEB Aydın İl Müdürü Sadullah Dülger orta ve küçük ölçekli kobilere, KOSGEB’in hibe destekleri anlatıldı.

Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda konuşan Dülger, Aydın’da işbirliği kültürü olmadığından yakınıp Aydınlıları birlik olmaya davet etti. 

 

KARACASU HAKKINDA ÇIKAN HABERLERDEN ÖRNEK VERDİ

 

KOSGEB Aydın İl Müdürü Sadullah Dülger, girişimcilik destekleri, yurt dışı Pazar destek programları ve KOSGEB teşvikleri konularında katılımcılara bilgiler verdi. Karacasu ile ilgili basında çıkan haberlerden örnekler veren Dülger, markalaşmanın önemine değindi. Dülger, “Buraya gelmeden önce basında çıkan haberlere göz attım. Karacasu’nun en kaliteli zeytinyağının yetiştiği Yaykın Mahallesinde alıcılar gelip 17 TL’den 0,5 asitli 10-20 ton arasında günlük ürün alıyormuş.

 

Biz bunu istemiyoruz tabi ki de. Biz şişelenmesini ve markalaşmasını istiyoruz. Ürün ambalajlı mı ihracat yapılıyor mu dediğimizde bunlar yapılmıyor. Bu ürünlere katma değer yaratarak aracılar yerine bundan Karacasulular, Aydınlılar kazansın istiyoruz” diye konuştu.

 

KOSGEB’DEN FAYDALANIN

 

KOSGEB’in, bir işletmenin doğumundan onun uluslararası küresel piyasalara açılımına kadar destek veren bir kuruluş olduğunu sözlerine ekleyen Dülger, “Ülkenin kanayan yarası cari açığın çözümüne ülkenin teknoloji ihtiyacının çözümün, makine gelişimine girişimcilik yapılmasına hepsine destek veren KOSGEB’den faydalanmanızı öneririm. Biz bu toplantıları yapmaya başladıktan sonra KOSGEB’in bu girişimci desteği başvuru sayısı arttı. İnşallah gelecek yıllarda bunun meyvelerini almaya başlayacağız” diyerek verilen destekleri anlattı. 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler