DÜŞÜNCE EKSEN DERNEĞİ'NDEN ABGC'YE ZİYARET

DÜŞÜNCE EKSEN DERNEĞİ'NDEN ABGC'YE ZİYARET

Düşünce Eksen Derneği, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan’ı ziyaret etti.

Düşünce Eksen Derneği olarak çıkardıkları ‘’Düşünce Eksen Dergisi’nin’’ ilk sayısını Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan’a hediye eden dernek üyeleri çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. 

Ziyaret esnasında, Genel Sekreter Emin Tülübaş, Yönetim Kurulu Üyesi Arda Akçakoca, Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Düşünce Eksen Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Barış Özsoy hazır bulundu.

Ziyarette, Düşünce Ekseni Derneği’nin tanıtımı ve ileriye dönük projeler için fikir alışverişleri yapıldı. Aynı zamanda yerel basının karşılaştığı zorluklar ve bu zorluklar karşısında sivil toplum kuruluşlarının üzerine düşen görevler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. 

Dernekçilik faaliyetlerinin bugüne kadar hep eleştirel boyutuna bakıldığını da belirten dernek yetkilileri bu konuda çözüm odaklı önerilere de açık olduklarını belirtti.

Düşünce Eksen Derneği yöneticilerinin nazik ziyaretine teşekkür eden ABGC Başkanı Cem Ulucan, "Bu ziyaret bizleri onurlandırdı. İş birliği içinde Aydınımıza güzel artılar katmak için herkesle çalışmaya hazırız" dedi.

6c367067-3b19-416f-b246-edc5f91f0b4c.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler