Efeler 09 SFK taraftarıyla Emniyet ekipleri kahvaltıda buluştu

Efeler 09 SFK taraftarıyla Emniyet ekipleri kahvaltıda buluştu

Efeler 09 SFK’nın başkanı, yöneticileri ve taraftarları, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Spor Şube Müdürlüğü Bürolar Amirliği ekipleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Efeler ’de bir restoranda gerçekleşen kahvaltıda Spor Şube Müdürlüğü Bürolar Amiri Komiser Zafer Doğan, yöneticileri ve taraftarları kalkan deplasman yasağı hakkında bilgilendirdi. 

Sporda şiddet ve düzensizliğin içeren 6222 sayılı kanun hakkında bilgilendirme yapan Spor Şube Müdürlüğü Bürolar Amirliği ekipleri, deplasman yasağının kalkması ve uyulması gereken kurallar anlattı. Ekipler, TFF 3.LİG’te şampiyonluk mücadelesi veren Efeler 09 SFK’ya başarılar diledi.

 

UMARIM YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK OLUR

Deplasman yasakları ile ilgili taraftarlara uyarıda bulunan Spor Şube Müdürlüğü Bürolar Amiri Komiser Zafer Doğan, “Efeler 09 SFK Aydın’ı artık 3. Lig’de temsil edecek. Efeler ’in bu lige ne kadar yakıştığını hep beraber göstereceğiz. Bildiğiniz gibi artık biletli seyirci girişi olacak. Geçen senelerde olduğu gibi biletsiz giriş olmayacak. Sizden tek bir ricam deplasman yasakları ile ilgili olarak. %5 ila %30 arasında değişen deplasman seyircisi sayısı olacak. Bunula ilgili olarak gittiğimiz diğer illerde ve buraya gelen misafirlerimize güzel bir biçimde ağırlamak olsun. Geçmiş yıllarda deplasman yasağı vardı, bu sene alınan karar ile bu yasak kalktı. Umarım yolun sonu şampiyonluk olur.” dedi.

 

BİZE YAKIN BİR CAMİA YOK

Deplasmanlarda en kalabalık taraftar topluluğunun kendilerinde olduğunu belirten Efeler 09 SFK başkanı Eymen Atay, “Gelen misafirlerimizi güzel bir biçimde ağırlamamız gerekiyor. Artık kendi şehrimizi tanıtıyoruz. Deplasmanlara hep beraber gideceğiz, bundan hiçbir şüphem yok. En kalabalık deplasman taraftar grubu biz oluruz. Bize yakın bir camia yok, bize yakın bir kulüpte yok. İlk iç saha maçımıza bütün eşinizi dostunuzu davet etmenizi rica ediyorum. Bu stadı doldurmalıyız.” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2022-09-09-at-14-18-24-1.jpg

whatsapp-image-2022-09-09-at-14-18-25.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler