Efeler 09SFK Başkanı Eymen Atay Basın mensuplarını ağırladı

Efeler 09SFK Başkanı Eymen Atay Basın mensuplarını ağırladı

Efeler 09SFK başkanı Eymen Atay ve yönetimindeki ekip basın mensuplarını ağırladı. Başkan Atay, basın mensuplarının sorduğu soruları yanıtladı.

HABER: (Berna AYDIN)

Adnan Menderes Stadyumu depreme dayanıksız olduğu için Efeler 09, maçlarını İncirliova Ahmet Yaşar Kocabıyık Stadyumu’nda oynuyor. Başkan Eymen Atay imkanları doğrultusunda oynadıkları İncirliova stadını değerlendirdi. Atay, “İncirliovanın sahasından memnunuz. Sadece seyirci kapasitesi az. Seyirci kapasitesi arttırılsa çok güzel bir stat.” ifadelerini kullandı.

5.jpg

“TECRÜBELİ OYUNCUDAN ÇOK FAYDALI OYUNCU OLMASI LAZIM”

1-2 tecrübeli oyuncuya sahip olmak yerine daha fazla oynayan, mücadele eden genç oyunculara yönelmeleri gerektiğini söyleyen Atay, “Biz genç oyuncu bulmak zorundayız, daha fazla oynayacak genç oyuncu bulmalıyız ki daha fazla fark yaratalım. Tecrübeli oyuncudan çok faydalı oyuncuya bakmamız lazım. Bizim bir oyun şeklimiz var diğer takımlar gibi değiliz. Altyapısı kuvvetli oyuncular bulmak zorundayız.” dedi.

7.jpg

“FUTBOL OYNAMIŞ KİŞİLER İŞİN İÇİNDE OLURSA DAHA BAŞARILI OLURUZ”

Kulüp yöneticilerini de futbolun içinden gelmiş kişilerle özenle oluşturduklarını dile getiren Başkan Atay şu ifadeleri kullandı: “Kulüpte futboldan gelen yönetici sayımızı arttırıyoruz. Kaan Bartu Büyükyıldırım’ı hepiniz tanırsınız. Kendisi idari menajerimiz oldu. Buna dair bir inancımız var. Futbol oynamış kişiler bu işin içinde daha fazla olduğu sürece daha başarılı olunacağına inanıyoruz.”

6-001.jpg

PLAY OFFA KALIRSAK CANLA BAŞLA MÜCADELE EDERİZ

İç sahada puan kaybederek taraftarını üzen ancak deplasman maçlarından başarılı dönerek ligde zirveyi göğüsleyen Efeler gözünü Playoff’a dikti. Başkan Eymen Atay, “Taraftarlarımıza iç sahada galibiyet yüzü gösteremedik, onları üzdük. Takım içerde kötü oynuyor dışarıda yenip geliyor. Biz daha genç bir takımız. Geçen seneye göre daha dinamik bir takım var. Bu takımın faydasını Playoff’ta görürüz.” diyerek Playoff’a kalırsak canla başla mücadele ederiz mesajını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler