Efeler Belediyesi Personeline Çirkin Saldırı

Efeler Belediyesi Personeline Çirkin Saldırı

Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Mehmet İnce, atık eşya toplama bahanesiyle çevreyi kirleten bir şahıs tarafından saldırıya uğradı.

Olay, Köprülü- Veysipaşa Mahallesi 1636. Sokak'ta meydana geldi. Bölgede yaşayan bir kişi, atık malzeme topladığı iddiasıyla çevreyi kirletmeye başladı. Vatandaşlar, çevre kirliliğinin ortadan kaldırılması için Efeler Belediyesi’ne başvurdu. Görevini yerine getirmek için söz konusu adrese giden Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan Mehmet İnce, atık toplayıcısı tarafından fiziki saldırıya uğradı. İhbar üzerine olay yerine, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Hastaneye sevk edilen yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan polis ekipleri tarafından gözaltına alınan zanlının polis merkezindeki işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

Vatandaşların daha temiz bir çevrede yaşaması için görevini icra eden İnce’nin saldırıya uğraması, vatandaşlar tarafından kınandı. İlçe sakinleri, İnce’ye geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

İLK ZİYARET BAŞKAN YETİŞKİN’DEN

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, yaşananları duyar duymaz hastanede çalışma arkadaşını ziyaret etti. İnce’nin sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi alan Yetişkin, mesai arkadaşıyla bire bir ilgilendi. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulunan Başkan Yetişkin, şiddetin her türlüsünü kınadığını belirterek, “Değerli çalışma arkadaşım Mehmet İnce, görevini yerine getirdiği esnada çirkin bir saldırı sonucu yaralandı. Emekçi kardeşime acil şifalar diliyor, şiddetin her türlüsünü esefle kınıyorum. Kimden ne şekilde gelirse gelsin, şiddetin her zaman karşısında olacağız.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler