Efeler Eskişehir'de avantaj peşinde

Efeler Eskişehir'de avantaj peşinde

Tarihinde ilk kez gece maçına çıkacak olan Efelerspor 09, Play-off 2. turunda ilk maçını deplasmanda Anadolu Üniversitesi'ne karşı oynayacak. Efelerspor 09, avantajlı skoru arayacak.

TFF 3.Lig'de Play-Off'lara iyi başlayan Efeler 09 SFK, ilk turda Turgutluspor'u 4-1 ile galibiyetiyle herkesin takdirini kazanırken, şimdi tüm gözler Pazartesi günü oynanacak Anadolu Üniversitesi maçına çevrildi.

Alınan galibiyeti Turgutlu'da sadece maça gelen 3 üniversiteli taraftarı ile kutlayan Efelerspor 09''un başarısı kentte gözlerden kaçarken, yönetim takımı 2. lig'e çıkartmak için her şeyi seferber etmiş durumda.

Eskişehir Yeni Stadı'nda Pazartesi günü saat 20.00'dse oynanacak maç için hazırlıklarını sürdüren yeşil beyazlılar kulüp tarihinde ilk kez bir gece maçına çıkacak.

Karşılaşma TFF Youtube sayfasından saat 20.00'den itibaren naklen yayınlanacak.

Maça gitmek için herhangi bir taraftar organizasyonu bulunmazken, Aydın'dan 5 gazeteci de Efeler 09'un bu heyecanına ortak olacak.

Teknik Direktör Veyis Kanber, sezon başından itibaren üst sıralar için mücadele verdiklerini ve bu yolda rakiplerine oranla birçok imkandan yoksun kaldıklarını belirterek, Pazartesi gecesi yeni bir tarih yazmak için çalışacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler