Efeler halkına Atay'dan net mesaj: "Her şey çok İYİ olacak"

Efeler halkına Atay'dan net mesaj: "Her şey çok İYİ olacak"

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Bir dönem daha belediye başkanlığı yapmak istediğini söyleyen Atay, “Her şey çok iyi olacak” dedi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Atay bir dönem daha belediye başkanlığı yapmak istediğini belirtti.

Hangi partiden aday olacaksınız sorusunu yanıtsız bırakan ve hiç kimseyle irtibata geçmedim diyen Atay, “Her şey çok iyi olacak hiç merak etmeyin. Efeler halkı ne derse o olur. Demokrasilerde, seçimler olur. Kazanırsınız kaybedersiniz bunlar çok önemli şeyler değil ama eğer halkın isteğine karşı çıkarsanız başarılı olamazsınız. Halkın isteğinin ne olduğu da seçimde ortaya çıkar. Seçimde de inşallah halkın dediği olacaktır. Efeler halkı bilir, hiç merak etmeyin.” ifadelerini kullandı.

“EFELER HALKININ DOĞRU TERCİHLER YAPACAĞINA İNANIYORUM”

Geçtiğimiz 5 yılda iyi işlere imza attığını ve Efeler halkı tarafından bunun karşılığını gördüğünü dile getiren Atay şu ifadeleri kullandı:

“Ben bağımsız bir belediye başkanıyken Cumhuriyet Bayramı’nda belki de Efeler ilçesinin en büyük kortejini yaptık. Bağımsız bir belediye başkanı olarak cumhuriyetin yüzüncü yılında Yüzüncü Yıl Anıtı’nı açacağımızı ve yürüyerek gideceğimizi söyledik. Cumhuriyetin yüzüncü yılındaki bu coşkuyu binlerce, on binlerce insanla birlikte kutladık. O kalabalığı toplamak, benim siyasetteki en büyük gurur kaynağımdır. Neden? Doğru yaptığınız şey toplum tarafından benimsendiği için geliyor. O kalabalık beni çok etkiledi. Bağımsız bir belediye başkanı olarak yaptığım hizmetlerin karşılığını gören Efeler halkına, cumhuriyeti birlikte kutlayalım dediğim zaman o insanların coşkuyla yürümeleri beni çok etkiledi. O nedenle benim şu partiden bu partiden olmaktan daha çok, benim temel değer yargılarımı bu toplum biliyor. Bir 5 yıl daha neler yapacağımı halkıma anlatacağım. Bir 5 yıl daha görev verilirse elbette ki çok mutlu olurum. Efeler halkının doğru tercihler yapacağına yürekten inanıyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler