Efeler taraftarına Burdur polisinden övgü

Efeler taraftarına Burdur polisinden övgü

Efeler 09 SFK Burdur'da Çiğli Belediyespor'u mağlup ederek Play Off’a 3 puan ile başladı. Aydın’dan Burdur’a gelen yeşil beyazlı ekibin taraftarları emniyet mensupları tarafından takdir edildi.

Efeler 09 SFK ile İzmir temsilcisi Çiğli Belediyespor dün Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İstiklal Stadyumu’nda Bölgesel Amatör Lig play off mücadelesinde karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan mücadeleyi yeşil beyazlı ekip Emir, Recep ve İshak’ın attığı gollerle 3-2 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı. 

“VEFAKAR TARAFTAR BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI”

Mücadele için Aydın’dan sabahın erken saatlerinde yaklaşık 15 otobüsle yola çıkan yeşil beyazlı ekibin taraftarları kilometrelerce yolu geldikten sonra, 90 dakika boyunca takımına destek oldu. İtici gücü arkasına alan yeşil beyazlı ekip maçtan galip ayrılarak 3 puanı taraftarlarına armağan etti. Efeler taraftarı Cuma günü oynanacak şampiyonluk maçı öncesi büyük mutluluk yaşarken, final maçı için binlerce taraftarla çıkarma yapacağının sözünü verdi. 

“POLİSLERDEN TARAFTARA TEŞEKKÜR”

Öte yandan mücadelenin ardından Efeler taraftar grubu tribün lideri Nahit Kalak’a ve tüm taraftarlara teşekkür eden emniyet mensupları, “Böylesine önemli bir maçta tek bir küfür etmediğiniz ve taşkınlık çıkarmadığınız için teşekkür ederiz. Önemli olan sporu en güzel şekilde yapmak ve takip etmek” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2022-04-21-at-11-15-12-1.jpeg

whatsapp-image-2022-04-21-at-11-15-12.jpeg

whatsapp-image-2022-04-21-at-11-15-13.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler