Efeler'de kuran kursu öğrencilerinin futbol turnuvası sona erdi

Efeler'de kuran kursu öğrencilerinin futbol turnuvası sona erdi

Efeler Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Yaz Kur’an Kursları öğrencileri arasında düzenlen futbol turnuvası sona erdi.

Bu yıl birçok etkinliğe imza atan Efeler Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, son olarak futbol turnuvası düzenledi. Maçlar Hacı Celal Oto İlkokulu bahçesinde eleme usulü oynandı. Turnuvanın ilk santrasını Aydın İl Müftüsü Hasan Güneş Yaptı. 

Turnuva Cuma günü oynan Konaklı Camii ve Ilıcabaşı Camii final maçı ile son buldu. Final Maçında Konaklı Camii, Ilıcabaşı Cami’yi penaltı atışları sonucu üç farkla mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu. 

İlk üçe giren takımlara ödüllerini, İl Müftüsü Hasan Güneş, Müftü Yardımcısı Mehmet Atay ve Efeler İlçe Müftü Vekili Ethem Yaşar verdi.

Turnuva sonu açıklamalarda bulunan İl Müftüsü Hasan Güneş, "Futbol karşılaşmalarının centilmence geçmesini, sporun insan vücuduna katkısının çık olduğunu biliyoruz. Aynı zamanda da bedensel ve zihinsel olarak gelişmesi, çocuklarımızın camilere kur ’an kurslarımıza adapte olması için bu tür etkinlerin düzenlenmesi gerek bu tür etkinlikleri her zaman destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz." dedi.

 

whatsapp-image-2022-08-14-at-11-22-41-1.jpeg

whatsapp-image-2022-08-14-at-11-22-42-1.jpeg

whatsapp-image-2022-08-14-at-11-22-42.jpeg

whatsapp-image-2022-08-14-at-11-22-43.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler