Efeler'de parola 3 puan

Efeler'de parola 3 puan

Ligin ikinci haftasında yarın Ahmet Yaşar Kocabıyık Stadyumunda Hacettepe 1945’i konuk edecek olan Efeler 09, hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

HABER: BERNA AYDIN

TFF3. Lig 2. Grupta yer alan Efeler 09 Spor Futbol Kulübü ligin ilk haftasında İstanbul deplasmanından golsüz beraberlikle dönmüştü. İkinci haftada kendi evinde Hacettepe 1945’i konuk edecek olan Efeler, hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Dün yapılan taktik idmanının ardından bugünkü ter idmanı ile hazırlıklarını tamamladıklarını söyleyen teknik direktör Veyis Kanber “Şimdi antrenmandan çıktık. Taktik antrenmanımızı dün yapmıştık. Bugün de yaptığımız ter idmanı ile hazırlıklarımızı bitirdik” dedi.

“HEDEFİMİZ 3 PUAN”

Ligin ilk haftası yaşanan tatsız puan kaybını geride bırakmak istediklerini söyleyen Kanber, “İlk hafta İstanbul’da bıraktığımız 2 puanı telafi etmek, kendi sahamızda iyi bir hikâyeye başlamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Maçı kazanmak için tüm gayretimizi göstereceğiz. Oyuncularımız ve teknik ekip motive olmuş durumdayız. Tüm gayretimizle yüreğimizle, maçı kazanmak için savaşacağız.” diyerek hazırız mesajını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler