Efeler'de Pehlivan'a yoğun ilgi

Efeler'de Pehlivan'a yoğun ilgi

Cumhur İttifakı Efeler Belediye Başkan adayı Burak Pehlivan, ilçe genelindeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gittiği birçok ziyarette vatandaşların bağrına bastığı Pehlivan, “Biz bu şehrin çocuklarıyız. Bu şehre borcumuz var. Hak ettiği hizmetlerle buluşturmak için gecemizi gündüzümüze katacağız” dedi.

Cumhur İttifakı’nın adayı olarak açıklandığı gün itibariyle AK Parti ve MHP tabanında büyük bir heyecanın oluşmasına neden olan Burak Pehlivan, saha çalışmalarında yoğun bir ilgi ile karşılaşıyor. AK Parti ile MHP’nin tüm kademelerinin tam destek verdiği Pehlivan’ın esnaflarla olan diyaloğu ise dikkat çekiyor. Esnafların tam destek sözü verdiği Pehlivan, 1 Nisan’dan itibaren düğmeye basacaklarını ve verdikleri tüm sözleri tek tek tutacaklarını belirtti.

gezgzkrxsaa37qn.jpg

“GENÇLERİN BURAK ABİSİ”

Sosyal medyayı aktif ve etkili kullanan Pehlivan’ı yakından takip eden Efeler’li gençler ise, saha çalışmalarında sık sık denk geldikleri Pehlivan ile fotoğraf çektirip, sohbet ediyor. Her platformda gençlerin fikirlerine çok önem verdiğini dile getiren Pehlivan, “Gençler bizim geleceğimiz. Onlar için her alanda daha yaşanabilir bir kent için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

burak-2.jpg

ilk-bunu-koy.jpg

cocukla-foto.jpg

burak.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler