Efeler’de taksi durakları dezenfekte edildi

Efeler’de taksi durakları dezenfekte edildi

Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki tüm taksi ve taksi duraklarını dezenfekte ederek taksi şoförlerine maske dağıttı.

Efeler Belediyesi, Koronavirüs (Covid-19) mücadelesini ara vermeden sürdürüyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, Başkan Atay’ın talimatı ile ilçedeki tüm taksi ve taksi duraklarını dezenfekte ediyor. Titizlikle çalışan ekipler, vatandaşların sıklıkla kullandığı taksi araçlarını dezenfekte ederek Koronavirüs’ün yayılmasını büyük ölçüde engelliyor.

Efeler Belediyesi, ilçe genelindeki tüm taksi ve taksi duraklarına uygulanan dezenfeksiyon işlemini her cumartesi düzenli olarak gerçekleştireceğini açıkladı. Cumartesi günleri nöbette olmayan taksiler ise haftanın diğer günleri dezenfekte edilecek. Dezenfeksiyon işlemleri sonrasında şoförlere, tüm hafta kullanabilecekleri kadar maske verilecek.

 

Koronavirüsle mücadelelerini sürdüreceklerini ifade eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “Vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürdürmesi önceliğimiz. Bu konuda imkanlarımız dahilinde her şeyi yapıyoruz.  Bize gelen geri dönüşler çok olumlu. Çalışan bir Efeler Belediyesi, sağlıklı bir Efeler var. Koronavirüs salgını tüm ülkemizde sona erene kadar yoğun bir tempoda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler