Efeler'e yakışan yürüyüş

Efeler'e yakışan yürüyüş

Suriye’nin İdlib bölgesindeki hain saldırıda şehit düşen 36 asker için Efeler ilçesinde binlerce kişinin katıldığı “saygı” yürüyüş gerçekleştirildi. Yürüyüşe katılanlar vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ sloganları a

Aydın’ın Efeler ilçesinde Suriye’nin İdlib bölgesinde rejim güçlerinin hava saldırısında şehit düşen 36 kahraman Mehmetçik için tüm Aydın tek yürek oldu. Ülkenin dört bir yanında olduğu Aydın’da da toplanan binlerce kişi şehitleri için sokağa döküldü.

 

Aydın Valiliği önünde toplanan kalabalık grup, ellerinde Türk bayraklarıyla ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' sloganları atarak yürüdü. Yürüyüşe Aydın Vali Yardımcıları Hulusi Arat, Yücel Gemici, Ömer Faruk Günay, AK Parti Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz ve Rıza Posacı, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, İl Jandarma Komutanı Albay Mesut İnan ile siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, akademisyenler ve vatandaşlar katıldı.

 

Aydın Valiliği’nde başlayan kortej, Atatürk Kent Meydanı’nda sonlandırıldı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunurken şehitler için İl Müftüsü Ercan Aksu tarafından dua okundu.

 

HABER: (AYDAN KAYHAN)

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler