Efeler’in kadınları üretti 3 ayda rekor satış yapıldı

Efeler’in kadınları üretti 3 ayda rekor satış yapıldı

Efeler Belediyesi %100 Kadın Emeği Ürün Fabrikası, üretimine aralıksız devam ediyor. Başkan Anıl Yetişkin öncülüğünde yürütülen başarılı çalışmalar kapsamında, 3 ayda 13 ton enginar satışı gerçekleştirilerek yeni bir rekor kırıldı.

(HABER: İnan GÜL)

Göreve seçildiği günden bu yana Efeler halkı için çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan Anıl Yetişkin’in, yerel üretime ve kadın istihdamına verdiği önem de büyük takdir topluyor.

whatsapp-image-2024-09-09-at-17-19-18.jpeg

“HEM HİJYENİK HEM DE UYGUN FİYAT”

Efeler Belediyesi’nin kendi tarım arazilerinde yetiştirdiği, yüksek teknolojiye sahip makinelerde hijyenik koşullarda Efeler’in kadınları tarafından hazırlanan enginarlar, sağlıklı ve uygun fiyatlarıyla kentteki birçok restoranda Aydınlı vatandaşlarla buluşuyor. Lezzetiyle en çok tercih edilen ürünler arasında yer alan enginarlara, talep her geçen gün artarken, online olarak da ülke genelinde vatandaşların büyük ilgi gösterdiği öğrenildi.

whatsapp-image-2024-09-09-at-17-19-15-1.jpeg

“EFELER’İ HER ALANDA ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ”

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Efeler ilçesini her alanda zirveye taşımak için mücadele edeceklerini belirterek, “Göreve başladığımız ilk günden bu yana, kentimizi her alanda marka kent yapmak için ekibimle beraber mücadele ediyoruz. Karşımıza çıkan engelleri tek tek aşarak, hiçbir bahanenin arkasına sığınmadan hizmet etmek için gayret ediyoruz.

Bu kapsamda belediyemize ait %100 Kadın Emeği Ürün Fabrikası, sağlıklı ve uygun fiyatlı gıdaya erişimin zorlaştığı bu dönemde önemli bir ihtiyaca yanıt veriyor. Efeler Belediyesi olarak 3 ayda 13 ton enginar satarak ciddi bir gelir elde ettik. Fabrikamızda enginar dışında da üretimini yaptığımız ürünlerimize talepler her geçen gün artıyor. İnşallah her alanda yeni rekorlar kırarak, bu kente hizmet edeceğiz” diye konuştu.

e.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler