Efelerli kadınların ikinci evleri hanımevleri

Efelerli kadınların ikinci evleri hanımevleri

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın örnek hizmetleri arasında yer alan Hanımevi projesi, Efelerli kadınlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Gerçekleştirdiği hizmetlerle Efeler halkının hayatına dokunan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın kadınlar için hizmete açtığı Hanımevleri, ilçede yaşayan kadınların ikinci evi haline dönüştü.

4h3a0628v2.jpg

Örnek projede ilk kurdele 2021 yılının Ekim ayında Zafer Mahallesi’nde kesildi. Kadınların özgürce vakit geçirebildikleri, ikramlar eşliğinde sohbet edip sosyalleşebildikleri, kitap okuyabildikleri, özel günlerini ücretsiz olarak kutlayabildikleri Hanımevi dolup taştı. Bu ilgiye kayıtsız kalmayan Başkan Atay kısa sürede; Çestepe, Umurlu, Efeler, Girne ve Ata mahallelerinde de birer Hanımevi açtı.

img-9506.jpg

Kentte yaşayan ve Efeler’i ziyaret eden kadınlara özel olan proje, kadınların sosyal hayata katılmasını ve güzel seslerinin yaşamın olduğu her yerde yankılanmasını sağlıyor. Hanımevleri’nde çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirmek isteyen kadınlar için, proje bünyesinde çocuk oyun grupları da bulunuyor.

4h3a0118.jpg

Her fırsatta projeden duydukları memnuniyeti dile getiren Efelerli kadınlar, Başkan Mehmet Fatih Atay’a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler