Efelerspor hata yapmadı

Efelerspor hata yapmadı

Lig lideri Efeler 09 SFK, Aydın derbisinde Yıldızspor’u 2-0'lık net bir skorla yendi. Şampiyonluk yolunda bir haftayı daha kayıpsız kapatan yeşil-beyazlar taraftarının yüzünü güldürdü.

TFF Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup 11. hafta mücadelesinde lider Efeler 09 SFK, ligde kalma mücadelesi veren Aydın Yıldızspor ile karşı karşıya geldi. Adnan Menderes Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Efeler 09 SFK ilk yarı golleriyle rakibini 2-0 mağlup etti. Efeler 09 SFK’ya galibiyeti getiren golleri 24’te Süleyman Çelik ve 30’da İshak Kurt kaydetti. 

6 PUANLIK FARKI KORUDU

Bu galibiyetle puanını 29’a yükselten ve yenilmezlik serisini 11 maça çıkartan Efeler 09 SFK en yakın rakibi Bornova Yeşilova ile arasındaki 6 puanlık farkını korudu. İkinci yarıda oynadığı iki maçı da kaybeden Yıldızspor 9 puanda kalarak kötü gidişata dur diyemedi. Maç sonunda yeşil-beyazlılar galibiyeti büyük bir coşku ile kutladı. 

MAÇTAN NOTLAR:

Karşılaşmayı bine yakın seyirci izledi. Efeler 09 SFK taraftarı 90 dakika boyunca takımlarını tribünden destekledi. Efeler Belediye ve Efeler 09 SFK Başkanı Mehmet Fatih Atay, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, Aydın Yıldızspor Başkanı Kaya Özcan, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hasip Arıkan maçı protokolden takip etti. 

MAÇTAN DAKİKALAR:

DK 20: Yıldızspor tehlikeli geldi. Halilcan’ın savunma arkasına attığı pasa iyi hareketlenen Eyüphan sert vurdu, top kalecide kaldı. 
DK 24: GOOOL Sabutay’ın savunmanın arkasına attığı pasa hareketlenen Süleyman Çelik klas bir vuruşla topu filelere gönderdi. 
DK 28: Efeler 09 SFK gole çok yaklaştı. Selçuk’un sağdan ortasında kalecinin tokatladığı top Muhammed’in önünde kaldı. Muhammed’in sert vuruşu direğin yanında auta gitti. 
DK 30: GOOOL Efeler 09 SFK farkı ikiye çıkardı. Savunmanın arkasına atılan pasa iyi hareketlenen Gökhan topu içeri çevirdi. Altı pas üzerinde topla buluşan İshak Kurt düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. 
DK 53: Efeler 09 SFK tehlikeli geldi. Savunma arkasına atılan topa hareketlenen Fatih sert vurdu kaleci topu son anda çeldi.  
DK 83: Yıldızsporlu Gökhan’ın ceza sahası dışından vurduğu sert şutta kaleci Göksal son anda topu kornere çeldi. 
DK 90: Kaleci Göksal ile karşı karşıya kalan Yıldızsporlu Mert müsait pozisyonda plase şutunda top direğin dibinden dışarı çıktı.

whatsapp-image-2022-02-13-at-16-31-41.jpeg

whatsapp-image-2022-02-13-at-16-31-41-2.jpeg

whatsapp-image-2022-02-13-at-16-31-41-1.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler