Efsane Başkan Ergüler söz verdi; Nazilli engelsiz olacak

Efsane Başkan Ergüler söz verdi; Nazilli engelsiz olacak

Cumhur İttifakı’nın Nazilli Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, kentteki engelli dernekleriyle bir araya geldi. Ergüler, engelsiz bir Nazilli için çalışacaklarını söyledi.

Cumhur İttifakı’nın Nazilli Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, yerel seçimler öncesinde çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşın beklediği bir aday olan AK Partili Esat Ergüler, toplumun her kesimiyle bir araya geliyor. Ergüler, bu kez de Nazilli’deki engellilerle buluştu.

Öğretmenevi’nde düzenlenen programa Nazilli Engelsiz Engelliler Derneği, Bedensel Engelliler Derneği üyeleri katıldı. Dernek başkanları Ali Köse ve Ahmet Ünlü, Belediye Başkan Adayı Ergüler’e kentteki eksikler ve taleplerini iletti.

31 MART’TAN SONRA

Engelli vatandaşların önerilerini dikkatle dinleyen Esat Ergüler, çözüm için söz verdi.

Ergüler, seçimin ardından kentin merkezinde Katlı Otopark’a engellilerin kullanabileceği tuvalet, belediyede engelli bilgi bankası, akülü araba ve tekerlekli sandalye tamiratı, gelir getirici stant faaliyetleri gibi çalışmalar yapacaklarını kaydetti.

ÇÖZMEK GÖREVİMİZ

Engelsiz bir Nazilli için görev yapacaklarını vurgulayan AK Partili Esat Ergüler, “Sorunları birinci ağızdan dinlemek için bu programı düzenledik. Sorunları çözmek bizim görevimiz. Sizler önereceksiniz, bizler yapmaya çalışacağız. Sizlere her zaman kapım açık. En önemli konu kendi ekonominizi oluşturmak. Sonuna kadar yanınızdayım ve desteklerimiz sürecek” dedi. Program sonunda Esat Ergüler, engelli bireylerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler