Efsanede hedef BAL ligi

Efsanede hedef BAL ligi

Bu sezon Süper Amatör Lig’de mücadele edecek Aydınspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk antrenmanını taraftarları önünde Adnan Menderes Stadyumunda gerçekleştirdi.

Bu sezon Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Aydınspor yeni sezon hazırlıklarına bugün yaptığı antrenman ile başladı. Antrenör Mustafa Ünlü, Yardımcı Antrenör Cemal Parıldak ve kondisyoner Mehmet Çan eşliğinde yapılan antrenmana 23 futbolcu katıldı. Antrenmana, Aydınspor başkanı Hüsamettin Artan, yönetim kurulu ve taraftarlar takımı yalnız bırakmadı. 

FUTBOLCU KARDEŞLERİM BU FORMAYI LAYIKIYLA TAŞIYACAĞINA İNANIYORUM

Takımda yer alan her futbolcunun Aydınspor formasını layıkıyla taşıyacağını söyleyen Başkan Artan futbolculara seslenerek ,“Ben abi olarak bana düşen görev neyse onu yapacağımın sözünü veriyorum. Kardeşlik görevini sizlerin de yerine getireceğine inanıyorum. Biz birbirimize inanacağız ve sahaya çıkıp bu formayı layıkıyla taşıyacağız. “Tekrardan kulübümüze hoş geldiniz” dedi. 

 

AYDINSPOR’U EN İYİ YERLERDE GÖRECEĞİMİZE İNANIYORUZ

Aydınspor’u en iyi yerlerde görmek istediğini belirten ve futbolculara seslenen Başkan Vekili  Prof. Dr. Savaş Duman da, “Aydınspor ve sizleri en iyi yerlerde göreceğimize inanıyoruz. Bizler yönetim ekibi olarak ve teknik ekip olarak sizlere inandık. Sizler de sahada elinizden geleni yapıp, şampiyonluğu bize yaşatacağınızı umut ediyoruz ve bunu başaracağınızı inanıyoruz. Aydınspor’u seven herkes sizin arakanızda.” ifadelerini kullandı.

 

KUPAYI AYDIN’IMIZA GETİRECEĞİZ

Bu sezon hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyleyen Antrenör Ünlü, ''Kulüp Başkanımıza Artan ve yönetim kuruluna takıma verdikleri destek için teşekkür ediyorum. İlk idmanımıza hemen hemen bütün transferlerimiz bitmiş şekilde başladık. Burada asıl teşekkür edilecek kişiler geçen seneki yönetim ve hocamız Recep Özçelik’tir. Kendileri çok güzel bir ateş yaktılar. Son maç biraz sıkıntı oldu. Allah’ın izniyle bu sezon kupayı Aydın’ımıza getireceğiz. Çok çalışacağız, çalışmak zorundayız. Çünkü bu ligde yükümüz ağır, daha da ağırlaşacak, geçen sene yakalanan bir ivme var, sadece kaybedilen bir maç var. İnşallah o maçı da bu sene kazanıp, şampiyonluk kupasını getireceğiz” dedi.

 

TAKVİYE YAPILACAK 

Ünlü kadroda 23 oyuncu bulunduğunu, 1-2 transfer daha yapıp kadroyu 23-24 oyuncu bandında tutmak istediklerini söyledi. Yeni sezona 45-50 günlük bir süre olduğunu belirten Ünlü, bu süre içerisinde 7-8 hazırlık maçı yapmayı düşündüklerini söyledi.

 

ŞAMPİYONLUĞU İSTİYORUZ

Bu sezon hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyleyen tecrübeli futbolcu Ufuk Özbek, ''Gördüğünüz gibi taraftarlarımız il günden beri arkamızda. Bizde bugün antrenmanlara başladık hazırlıklarımız iyi gidiyor. Bütün yönetim, taraftarlar ve futbolcu arkadaşlarımla beraber şampiyonluğu istiyoruz bu yüzden buradayız. Aydınspor’da daha önceden de oynamış biri olarak bu kulübün hak ettiği yerler kesinlikle buralar değil. Bizde bu takımı hak ettiği yerlere getirmek için buraya geldik.” dedi. 

 

KOÇ KESİLDİ

Futbolcuların sezonu sakatlık yaşamadan tamamlaması için dua edildi, koç kesildi. Tribünü dolduran taraftarlar, antrenman boyunca tezahüratlarla takıma destek oldu. Antrenmanı İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin ve İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner de ziyaret etti.

whatsapp-image-2022-08-24-at-08-33-22-2.jpg

whatsapp-image-2022-08-24-at-08-33-22.jpg

whatsapp-image-2022-08-24-at-08-33-23.jpg

whatsapp-image-2022-08-24-at-08-33-23-1.jpg

whatsapp-image-2022-08-24-at-08-33-23-2.jpg

whatsapp-image-2022-08-24-at-08-33-24.jpg

whatsapp-image-2022-08-24-at-08-33-24-1.jpg

whatsapp-image-2022-08-24-at-08-33-24-2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler