EGE TV Gücüne güç kattı

EGE TV Gücüne güç kattı

World Turk Yönetim Kurulu Başkanı Adem Erdağı, WORLD TURK "Türksat 4A, D_SMART 278, Digitürk 656.kanal’ yayın hayatına başlıyor” dedi.

WORLD TURK, isim ve içerik değişikliğine giderek EGETV'nin yayında olduğu aynı frekanslarda ve aynı platformlarda ‘Türksat 4A, D_SMART 278, Digitürk 656.kanal’ yayın hayatına dün itibariyle başladı.

Erdağı, yaptığı açıklamada;
“Medya Sektörüne Yeni Bir Marka Daha Kazandırıyoruz... 28 Yıldır yerel ve bölgesel formatta devam eden yayıncılık hayatımızda Medya sektöründe (Gazete, tv, Radyo, Dergi vs) ciddi tecrübeler edinerek sizlerin de katkılarıyla bugünlere geldik. Geleneksel medyanın dijital yayıncılığa evrildiği bu süreçte, dijital medya ile eş zamanlı olarak Ulusal yayıncılık yolunda ilerleme zamanı geldi diye düşünüyoruz. WORLD TURK markamızı da dünya markası haline getireceğimizden şüpheniz olmasın. Özellikle şimdilik 21 ilde bulunan temsilciliklerimizle Anadolu'nun tamamını kapsayan içeriklerimizle ülkemize hizmet etmekten tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte onur ve gurur duyuyoruz. 

“WORLD TURK, İSİM VE İÇERİK DEĞİŞİKLİĞİNE GİDİLDİ”

Dünyanızın Televizyonu WORLD TURK, isim ve içerik değişikliğine giderek EGETV'nin yayında olduğu aynı frekanslarda ve aynı platformlarda (Türksat 4A, D_SMART 278, Digitürk 656.kanal) yayın hayatına Dün itibariyle başladı. İyi seyirler diliyoruz...” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler