EĞİTİM BİR-SEN 5. YILINI KUTLADI

EĞİTİM BİR-SEN 5. YILINI KUTLADI

Eğitimciler Birliği Sendikası Adnan Menderes Üniversitesi Şubesi, 5. yılını kutladı. Sendika Başkanı Fatih Abbak, sendika için emek veren tüm eğitimcilere teşekkür etti.

2015'te Adnan Menderes Üniversitesi şubesi kurulan ve açıldığı günden itibaren yoğun şekilde çalışmalarına devam eden Eğitimciler Birliği Sendikası Adnan Menderes Üniversitesi Şubesi, 5. yılını kutlamanın mutluluğunu yaşadı.

Başkan Fatih ABBAK ve Sendikanın Yönetim Kurulu üyeleri tarafından yaptıkları açıklama ile; “10 Aralık 2015 yılında ilk kongresini yaparak ADÜ şubemiz kuruldu. Kurucu Önderimiz Mehmet Akif İNAN tarafından kurulan sendikamız bugün eğitim kolu denildiği zaman bugün itibariyle sadece Milli Eğitim camiası değil üye profilimizde Üniversite de çalışan idari personelimizden, akademisyenine kadar aktif rol aldığını söyleyebiliriz “dedi.

“ADÜ için, Üniversitede çalışan personelimizle, Üniversitemiz için çalışıyoruz.”

Kurulduğu günden itibaren hızlı bir büyüme gösteren sendikanın, son beş yıldır yetkili sendika olduğunu vurgulayan ABBAK, "Üniversite personelimize yönelik, yetkinliğinin ve inanmışlığımızın getirdiği gücümüzle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada eğitim çalışanlarımızın sorunlarına çözüm üretmeye devam edeceğiz. Darbecilerin ve yasakçıların karşısında, milletin yanında yer alan, medeniyet değerlerimizi kendine rehber edinen, hak ve özgürlüklerin gelişmesi için eğitim çalışanları adına mücadele vererek kazanım üzerine kazanım sağlayan, mağdurların hak arama adresi, mazlumların güçlü sesi haline gelen Eğitim Bir-Sen olarak, yeni üyelerle daha da güçlenmiş şekilde yoluna devam edeceğiz” diye konuştu.

“Tüm Teşkilatın Başarısıdır”

Açıklamasını sendika için emek veren herkese teşekkür ederek sonlandıran Abbak, “Bu başarıda emeği geçen geçmiş dönem başkanlarıma, yönetim kurullarına, ilçe temsilcilerine, kadın komisyonlarına ve tüm iş yeri temsilcilerimize zirveden yeni ufuklara yolculuğumuzda destek veren emeği geçen görünmez kahramanlara değerli üyelerimize can-ı gönülden teşekkür ediyorum” ve ekledi“5. Yılımız üniversitemiz camiasına, ülkemize hayırlı olsun, hayırlı hizmetlere vesile olsun .“

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler