Eğitim Bir-Sen Aydın Şubesi kan bağışında bulundu

Eğitim Bir-Sen Aydın Şubesi kan bağışında bulundu

Eğitim Bir Sen Aydın Şubesi üyeleri, Memur Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın yaptığı çağrıyı dikkate alarak Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Kızılay’ın kan stoklarının kritik seviyeye düştüğünü açıklamasının ardından Eğitim-Bir-Sen ve Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, tüm sendika üyelerine seslenerek Kızılay’a kan bağışında bulunmaları gerektiğinin çağrısını yapmıştı.

 

Çağrıya kulak veren Eğitim-Bir-Sen Aydın 1No’lu Şube Başkanı Fatih Taşpınar, başlatılan kampanyayı hayata geçirdi. Başkan Taşpınar, "Genel Başkanımız Ali Yalçın'ın başlattığı davete icabet ediyor ve Aydın Türk Kızılay’ının kan bağışı organizasyonuna destek veriyoruz." diyerek yönetim kurulu üyeleri ve Efeler ilçe merkezindeki kalabalık bir üye grubu ile birlikte Kızılay Kan Merkezi'ne gelerek kan bağışında bulundular.

 

Taşpınar: “Destek olmaya çağırıyorum”

 

Kampanyayı büyütmek istediklerini belirten Başkan Taşpınar, TOÇ Bir Sen Aydın Şube Başkanı Mustafa Aydoğan ve Diyanet Sen Şube Başkanı Süleyman Marangoz'a seslenerek "Sayın Genel Başkanı’mızın davetine cevap vermeye hazır mısınız? Sizi de bu kampanyaya destek olmaya çağırıyorum" diyerek kampanyayı Aydın'da geniş bir kesime yaymaya çalıştı.

 

HABER: FATİH BAŞTÜRK DAL

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler