Eğitime verilen ara uzatıldı

Eğitime verilen ara uzatıldı

Bilim Kurulu üyeleri bugün Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile bir araya geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ikili görüşmenin ardından açıklama yapıyor. Bakan Koca, "Eğitime verilen ara uzatılacak" dedi. Milli Eğitim Bak

Toplantıdan notlar:

 

“Değerli anne babalar, okullar korona yüzünden tatile girdi şeklinde bir kanı var. Bu yanlıştır. Eğitim bir süredir internet üzerinden veriliyor. Uygulamayı tatili olarak görmeyin. Çocuklarınızın da konuyu böyle anlamalarını sağlayın. Verilen ara uzatılacak.

 

Çocuklarınız sağlığı konusunda evde güvendeler. Tek tek herkesin dikkatine ihtiyacım var. Ölüm oranı düşük. Ama hastalığı ağır geçirmesekte herhangi birimiz ölüme yol açabiliriz. Sağlıklı görünen birisi başlarının ölümüne yol açabilir. Virüsün yol açacağı sonucu bilemeyiz. Sigara içiyorsak asla bilemeyiz. Hergün açıkladığımız vaka tablosu gözler önünde.

 

Özellikle çıkan vaka sonuçlarını her gün bildirmeye çalışıyoruz. Karşıda gördüğünüz ekranda test, hasta sayısı, kaybettiğimiz insanlarımızı, yatan hastalarımızı ve iyileşen hasta olmak üzere dijital ortamda kamuoyu ile paylaşacağız. Grafik şeklinde de vaka sayısını görebileceksiniz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler