Eğlence ve hizmet sektörünün dayanacak gücü kalmadı

Eğlence ve hizmet sektörünün dayanacak gücü kalmadı

Kahveciler odası başkanı Uğur Anbarlı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Esnafın dayanacak gücü kalmadı" dedi.

Aydın Kahveciler Odası Başkanı Uğur Anbarlı yaklaşık 14 aydır kapalı olan eğlence ve hizmet sektörü çalışanlarının dayanacak gücü kalmadığını belirtti. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Anbarlı şu ifadelere yer verdi.

"Bunları göremeyen Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı, İçişleri Bakanı vs.yetkililer bir gün Allah'ım sizide hayatınızı idame edeceğiniz ekmeğinizle imtihan eder. Dile kolay 14 aydır kapalı olan veya kısmi açık olan çocuklarının yüzüne bakamayan kahveciler, halı saha, çay bahçesi,  internet kafe, oyun ve spor salonu esnafları üç milyon etkilenen halkınız perişan bizleri normale döndürün veya artık bu meslekler açılmayacak deyin yoksa bizleri dayanamayarak yok olsun diyemi bekliyorsunuz yüzlerce esnafımız daha iflas etti vede işletmesine son verdi.

Bu insanlar ne iş yapacak unutmayınki rızkı veren Allah’tır ve unutmayınki Allah'tan başka galip yoktur. Buraya not düşüyorum. Kahvehane, çay bahçesi, internet kafe, oyun salonu,  halı saha, spor salonu harici heryer açık. Lokanta ve çay ocaklarıda sözde açık. "

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler