Ehliyet sınavının yapıldığı yolun bedeli ağır oldu

Ehliyet sınavının yapıldığı yolun bedeli ağır oldu

Efeler'de Cumartesi günü tır ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen feci kazadan acı haber geldi. Kazada ağır yaralanan Tekin Özdemir'in hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kaza, 13 Şubat Cumartesi günü Aydın-Muğla karayolunda meydana geldi. Efeler ilçesinde bulunan otogar kavşağı mevkiinde sürücü adayı B. B. idaresindeki 09 AEK 156 plakalı otomobil ile aynı istikamette ilerleyen 48 K 8733 plakalı tır çalıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç yol kenarında bulunan direğe çarparak durabilmiş, ehliyet kursuna ait araçta bulunan B. B., B. K. ve E. Z. hafif şekilde yaralanmıştı. Araçta kurs komisyon görevlisi olarak bulunan Tekin Özdemir ise ağır yaralı olarak Aydın Devlet Hastanesi'ne nakledilmiş, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilmişti.

"KURS ARACI SONU OLDU"

Aydin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde elektrik teknisyeni olarak görev yapan Özdemir'den kötü haber geldi. 4 günlük yaşam mücadesini kaybeden Özdemir'in acı haberi sevenlerini ve tüm Efeler'i yasa boğdu.

Özdemir'in cansız bedeninin otopsi yapılmak üzere Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldığı öğrenildi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler