El emeği göz nuru olan takılar Pazar yerini süsledi

El emeği göz nuru olan takılar Pazar yerini süsledi

El yapımı takılarla yeteneğini sergilediğini söyleyen Hülya Tozluoğlu, el emeği göz nuru olan takılarını pazar tezgâhlarında satışa sunuyor.

Aydın’da yaşayan Hülya Tozluoğlu, Aydın’ın semt pazarlarında açtıkları stantlarda el emeği göz nuru ürünlerinin satışını yaparak, aile bütçesine katkı sağlıyor.  

Takı satışı yaparak kendi gelirini elde ettiğini söyleyen Hülya Tozluoğlu, "Benim bu el işi konusunda yeteneğinin olduğunu fark ettiğimden beri takı tasarlayıp satıyorum. Bu şekilde kendi gelirimi kendim elde ediyorum. Bekarım tek başıma yaşıyorum o yüzden yaptığım bir sürü iş var ancak yaptığım zaman kendimi mutlu hissettiğim iş tam olarak bu. Takı tasarlamak, satışa sunmak çok güzel.

"MALZEMELERİ ÖZEL ALIYORUM"

Severek yaptığım işlere çok daha fazla özen gösteririm. Onun için severek yaptığım bu işi de elimden geldiğince güzel yapmaya çalışıyorum. Malzemelerimi özel olarak alıyorum. Malzeme azaldığında İzmir'e gidip oradan alıyorum. 

"ALIM GÜCÜ OLMADIĞI İÇİN SATIŞLAR PEKİYİ DEĞİL" 

Yıllardır bu işi yapıyorum ancak eskiye kıyasla satışlarım çok düştü. Çünkü insanların alım gücü yok. Daha çok takıya merak salanlar alıyor. Böyle pazara tezgahımı kurup müşterilerimi bekliyorum. Ancak dediğim gibi satışlar eskiye oranla bayağı kötü." dedi.

whatsapp-image-2022-04-20-at-17-40-03-1.jpg

whatsapp-image-2022-04-20-at-17-40-03.jpg

whatsapp-image-2022-04-20-at-17-40-04.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler