Emekli Gazeteci’yi darp etmişlerdi

Emekli Gazeteci’yi darp etmişlerdi

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Olay, Aydın’ın Kuşadası ilçesine bağlı Davutlar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz kimliği belirlenemeyen beyaz renkli bir araçla gelen 3 şüpheli şahısın Emekli Gazeteci Ergün Poyraz’ı yüzünden yaralayıp darp ederek olay yerinden uzaklaştıkları öğrenildi. Tanık beyanlarında ise, Ergün Poyraz’ın telefonla aranarak aracına çarpma bahanesi ile caddeye çağırıldığını, beyaz renkli araç ile gelen kimlikleri tespit edilemeyen 3 şahsın Ergün Poyraz’ı darp ederek olay yerinden uzaklaştığı bilgisine ulaşıldı. Olaya karıştığı tespit edilen araç, Söke ilçesinde terk edilmiş vaziyette bulundu.

Öte yandan şüphelilerin yakalanmaları için başlatılan operasyonda olayın şüphelisi olduğu değerlendirilen 6 şahıs gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve işyerlerine yapılan aramada ise; cep telefonları, dijital materyaller, ihale dokümanları ve farklı firmalara ait kaşeler ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler