Emniyet Müdürü Açıkladı

Emniyet Müdürü Açıkladı

Aydın İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici’nin talimatıyla olası bir depreme karşı kurumsal koordinasyonun sağlanması için Özel Harekat Şube Müdürlüğü’ne eğitim talimatı verdi.

Ekici’nin talimatı doğrultusunda Özel Harekat Şube Müdürlüğü ile AFAD ekipleri birlikte arazi arama, arama kurtarma konularında eğitim aldı.  Aydın İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

 

 "Aydın İl Emniyet Müdürlüğümüz Özel Harekat Şube Müdürlüğünce, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat EKİCİ’ nin talimatları çerçevesinde; İlimizin birinci derece deprem kuşağında yer alması sebebiyle, zaman kavramının önem kazandığı durumlarda olabilecek afetlere hazırlık kapsamında; İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde arazi arama ve arama kurtarma konularında eğitim icra edilmiştir.

 

Yaşanabilecek doğal afetlere karşı eğitim almış personel sayısını artırmak arama ve kurtarma faaliyetlerine destek olmak amacıyla terörle mücadelede önemli başarılara imza atan Özel Harekât Personelimizin bu alandaki becerilerine arama kurtarma faaliyetleri de eklenmiştir."

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler