'En iyi Narkotik Polis Anne' projesine Aydınlı şoför eşlerinden destek

'En iyi Narkotik Polis Anne' projesine Aydınlı şoför eşlerinden destek

İçişleri Bakanlığınca hayata geçirilen Uyuşturucuyla Mücadele mobil uygulaması "En iyi narkotik anne" projesi kapsamında Efeler Şehir İçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi bünyesindeki hat sahipleri ile şoför eşlerine tanıtıldı.

İçişleri Bakanlığınca hayata geçirilen Uyuşturucuyla Mücadele Aplikasyonu (UYUMA) çerçevesinde "En iyi narkotik anne" projesi, Aydın'ın Efeler ilçesinde Şehir İçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi bünyesindeki hat sahipleri ile şoför eşlerine tanıtıldı.

Uyuşturucuyla Mücadele Aplikasyonu hakkında açıklama yapan Efeler Şehir İçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın; “İçişleri Bakanlığımızın başlattığı en iyi 'Narkotik Polis Anne' projesi için Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ile Narkotik Şube Müdürlüğüne verdikleri değerli bilgiler için teşekkür ederiz. Genel olarak annelere yönelik farkındalık ve bilinçlendirme ile uyuşturucu kullanımının henüz başlamadan önüne geçmek için son durağımıza gelen annelere ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz. Hiçbir gencimizin uyuşturucuya bulaşmaması dileği ile yapılan tüm çalışmalara bundan sonra destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

whatsapp-image-2022-06-02-at-16-02-58-1.jpeg

whatsapp-image-2022-06-02-at-16-02-58.jpeg

whatsapp-image-2022-06-02-at-16-02-57-2.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler