ENDÜLÜS MEDENİYET PROJESİ BAŞLADI

ENDÜLÜS MEDENİYET PROJESİ BAŞLADI

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle gerçekleştirilen Endülüs Medeniyet Gençliği projesi Efeler'de hayata geçirildi.

Aydın'ın ilk kitap kafesi olarak büyük beğeni toplayan Endülüs Kitap Kafe'de Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle yeni bir proje hayata geçirildi.

Gençlere yönelik ücretsiz hizmetlerin sağlanmasının amaçlandığı proje ile kitap okuma alışkanlığının kazandırılması, sosyalleşme ve geliştirme anlamında adımlar atılması amaçlanıyor. 

Kente farklı şehir ve ülkelerden gelen gençlerin yoğun ilgisine maruz kalan kafede gerçekleştirilen projenin lansmanına  AK Parti Aydın İl Başkanı  Ömer Özmen, Gençlik Kolları İl Başkanı Ali Demir, Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın, Aydın İl Göç İdaresi Müdür Soner Koç, Bozdoğan İlçe Sağlık Müdürü Ya Semi Sarıçiçek, ADÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Faruk Uludağlı, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Hacı Recep Yavuz, Ensar Vakfı Başkanı Kerim Erim, Cihannüma İl Temsilcisi Erol Barut ve avukat Rıdvan Eşin de katıldı. AK Parti Aydın İl Teşkilatı heyeti projenin gençlere hayırlı olmasını diledi. 

whatsapp-image-2021-04-13-at-11-54-07.jpeg

whatsapp-image-2021-04-13-at-11-54-09.jpeg

whatsapp-image-2021-04-13-at-11-54-09-1.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler