Erbeyli Mahallesi yeni meydanına kavuşuyor

Erbeyli Mahallesi yeni meydanına kavuşuyor

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İncirliova Belediyesi tarafından Erbeyli Mahallesi'nde yapımına başlanılacak yeni meydan projesinin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

Sosyal belediyecilik çalışmaları ile İncirliovalı vatandaşların gönlünü kazanmanın yanı sıra yaptığı fiziki belediyecilik hizmetleri ile de İncirliova'nın çehresini değiştiren Başkan Kaya, yeni bir projenin daha startını verdi. Acarlar Mahallesi'nde yeni meydan çalışmalarını tamamlayan İncirliova Belediyesi, Başkan Kaya’nın talimatları ile Erbeyli Mahallesi'ne de yeni bir meydan kazandırmak için çalışmalara başladı. Mahalle sakinleri tarafından düğün ve cemiyet alanı olarak kullanılan boş alan, yeni meydan projesi kapsamında genişletilerek, içerisinde süs havuzu, muhtarlık hizmet bürosu ve bir kafenin yer alacağı yeni bir alana dönüştürülecek. Başkan Kaya, Erbeyli Mahallesi’ne yeni yapılacak meydan için birim müdürleri ve mahalle muhtarı İsmail Akça ile alana giderek incelemelerde bulundu.

erbeyli-mahallesi-yeni-meydanina-kavusuyor-3.jpg

“İNCİRLİOVAMIZIN HER YERİNİ GÜZELLEŞTİRECEĞİZ”

Erbeyli Mahallesi yeni meydan projesine ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Kaya, “Erbeyli Mahallemizde hem vatandaşlarımızın düğün ve cemiyetlerini yapmaya devam edebilecekleri hem de sosyalleşme alanı olarak kullanabilecekleri bir alanı mahalle sakinlerimizin hizmetine kazandırıyoruz. Acarlar Mahallesi meydanımızı bitirdik. Herkes çok beğendi. Şimdi Erbeyli Mahallemiz için bir çalışma başlatıyoruz. Yapacağımız yeni meydan ile bir muhtarlık bürosu ve vatandaşlarımızın geniş, ferah bir ortamda sosyalleşebilecekleri, bir kafeteryayı da mahallemize kazandırıyoruz. Erbeyli mahallemizin talepleri arasında yer alan meydanımız vatandaşlarımızın günlük kullanımına da uygun olarak tasarlanacak. Vatandaşlarımız akşamları havuz etrafında oturup bir yandan sohbetlerini ederken, bir yandan çaylarını içebilecekler. Bizler de her zaman olduğu gibi onlara eşlik edeceğiz. Daha kullanışlı ve güzel bir alanda burada düğün ve cemiyetlerini yapmaya devam edecekler, bizde yine yanlarında olacağız. İncirliovamızın her yerini güzelleştirmeye devam edeceğiz. Hizmete devam, hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerine yer verdi.

4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler