Erdem sosyal medyayı salladı

Erdem sosyal medyayı salladı

AK Parti Aydın eski Milletvekili Mehmet Erdem sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Aydın gündemine oturdu.

Yimpaş Holding’e ait atıl vaziyette bulunan bina bir çok devlet kurumu tarafından kullanılmak isteniyordu. Aydın-Denizli karayolu üzerinde bulunan binada,  İl Sağlık Müdürlüğü ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin içinde yer alacağı Sağlık kompleksiyle ilgili çalışmalar tamamlanarak hizmete açıldı.

 

EMEĞİMİZ VAR

 

Binanın hizmete açılmasının ardından bir çok kişi paylaşımda bulundu. Ancak AK Parti Aydın eski Milletvekili Mehmet Erdem’in yaptığı paylaşım kısa sürede yüzlerce etkileşim aldı. Başta AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz ile İl Başkanı Ömer Özmen olmak üzere yüzlerce partili Erdem’in paylaşımını destekledi.

 

Erdem sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi.

 

“Aydın YİMPAŞ BİNASI...

 

Süreç 2012’de başladı...

 

TBMM Kulis’inde birisiyle tevafuken tanıştım. Yimpaş Holding’in muhasebecisi imiş. O zamanın Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüşmeye çalışıyormuş. Yimpaş’ın devlete olan borçları konusunda...

 

“Aydın’daki Yimpaş Binası ne olacak?” diye kendisine sordum. “Devlete olan borcumuz karşılığında mahsuplaşabiliriz” diye cevap verdi. Konuyu Maliye Bakanımızla görüştük. Aydın Yimpaş Binası, Maliye Bakanlığı Milli Emlak’e mahsuplaşmayla devredildi. Daha sonra Sağlık Bakanlığına tahsisi için konuyu takip ettik. Sağlık Bakanlığı’na tahsis edildi. Sağlık Bakanlığı binayı ne yaparız diye epeyce düşündü;Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Sağlık Müdürlüğü olarak projelendirilmesine karar verildi. Proje ihalesi yapıldı;proje çizildi. Daha sonra yapım ihalesi için defalarca Sağlık Bakanlarımıza söyledik ve takip ettik. 23.08.2016 tarihinde ihalesi yapıldı. Çok şükür Aydın’da adeta CENAZE haline gelmiş bina bugün hizmete başladı. Elhamdulillah!

 

Başından sonuna kadar bizzat bizim takibimiz ve emeğimiz vardır.

 

Aydın’a hayırlı olsun.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler