Ergüler, 1 Nisan’da gaza basmak için hazır

Ergüler, 1 Nisan’da gaza basmak için hazır

Cumhur İttifakı'nın Nazilli Belediye Başkan adayı Esat Ergüler, gittiği her mahallede ilgiyle karşılanıyor. Plan ve projelerinin hazır olduğunu söyleyen Ergüler, 1 Nisan’dan itibaren kontağı çevirip, gaza basmak için bekliyor.

Cumhur İttifakı'nın Nazilli adayı Esat Ergüler, sahadaki çalışmalarını sürdürüyor. 7'den 70'e herkesin sevgisini kazanan Esat Ergüler, Nazilli’nin beklediği bir aday oldu. Adı açıklandığı zamandan bu yana mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Ergüler, hedefine emin adımlarla ilerliyor.

1-001.jpg

TÜM PROJELERİ HAZIR


Esat Ergüler, gittiği her mahallede coşkuyla karşılandı. Ergüler, sırasıyla Apaklar, Çatak, Yukarı Örencik ve Aşağı Örencik Mahallesi’nde kendini bekleyen vatandaşlara seslendi. Kamu kaynaklarının doğru kullanılacağını söyleyen AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı, 13 yıllık başkanlığı sürecinde birçok projede imzasının bulunduğunu ve bu eserlerin yapacaklarının teminatı olduğunu söyledi. Amacının hizmet etmek olduğunu söyleyen Esat Ergüler, tüm plan ve projesinin hazır olduğunu aktardı.

.jpg

“1 NİSAN’DA KONTAĞI ÇEVİRECEĞİZ”


Esat Ergüler, 1 Nisan sabahından itibaren kolları sıvayacaklarını da kaydederek, “Ne yapacağımızı biliyoruz. Belediyeyi nasıl yönetmemiz gerektiğini biliyoruz. 1 Nisan’dan itibaren kontağı çevirip çalışmaya başlayacağız. Nazilli'de vites yükselteceğiz. İdarecilik ve bütçeyi yönetme tecrübemiz var. Bu paralar bizim değil, sizin paralarınız.” diye konuştu. Ergüler, hazırladığı projeleri önümüzdeki günlerde düzenleyeceği lansmanla kamuoyuna duyuracak.


SAVAŞ’A DESTEK İSTEDİ


Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı, Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde ise Mustafa Savaş’a destek istedi. Ergüler, Büyükşehir, hükümet ve ilçe belediyesinin bir araya geldiğinde Nazilli’nin daha çok hizmet alabileceğinin altını çizdi.

Kaynak:Emine AKBULUT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler