Ergüler adım adım başkanlığa yürüyor. Nazilli’nin deneyime ihtiyacı var

Ergüler adım adım başkanlığa yürüyor. Nazilli’nin deneyime ihtiyacı var

Nazilli’de Cumhur İttifakının adayı Esat Ergüler adım başkanlığa yürüyor. Adaylığı açıklandığı günden bu yana vatandaşla bir araya gelen Efsane Başkan, deneyim vurgusu yaptı. Nazilli’nin kaybedecek vakti olmadığını söyleyen Ergüler, “O deneyim bende var. 1 Nisan’dan itibaren kontağı çalıştırıp, hizmete başlayacağız” dedi.


Nazilli’de 1994- 2007 yılları arasında belediye başkanlığı yapan ve ‘Efsane Başkan’ olarak anılan Esat Ergüler dur durak bilmeden çalışıyor.

Aydın’ın en büyük ikinci ilçesinin başkanlığına yeniden talip olan Ergüler her gün sabahın erken saatlerinden gece yarılarına kadar hemşehrileri ile bir araya geliyor. Mahalle mahalle dolaşan, vatandaşlarla bir raya gelen Ergüler, sorunları dinliyor, istekleri not alıyor. Esat Ergüler, gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

whatsapp-gorsel-2024-02-20-saat-17-59-59-87bfc4fc.jpg

“NAZİLLİ’NİN KAYBEDECEK ZAMANI YOK”

Nazilli Belediyesi’ni tecrübesiyle yeniden ayağa kaldırıp, ilçeyi özlenen günlerine geri döndüreceğini söyleyen AK Partili Esat Ergüler, deneyim vurgusu yaptı. Nazilli’nin deneme yanılma lüksünün kalmadığına değinen Ergüler, “Nazillili hemşehrilerim bana 3 kere güven duydu. 3 kere beni ilçemizin başına getirdi. İlk geldiğimde kasa tamtakırdı belediye borç içindeydi. 13 sene sonunda kasası dolu bir belediye bıraktım. Şimdi yine tecrübeye ihtiyaç duyulan bir dönem yaşıyoruz. Ticaretten geliyorum, belediyeyi tanıyorum. Daha önce başardım yine başarırım. Nazilli bizim dönemimizde yeniden gıptayla bakılan, imrenilen bir yer olacak. Artık Nazilli’nin deneme yanılma lüksü kalmadı. Kaybedecek 1 dakikamız bile yok. 1 Nisan’dan itibaren kontağı çalıştırıp hizmete başlayacağız” dedi.

whatsapp-gorsel-2024-02-20-saat-17-59-59-41e6e3a3.jpg

1 NİSAN’DAN İTİBAREN HİZMET BAŞLIYOR

Başkan adayı Ergüler, 1 Nisan’dan itibaren Nazilli’de Türkiye yüzyılının başlayacağını kaydetti. 1 Nisan sabahı oy veren vermeyen herkesi kucaklayacaklarının altını çizen Esat Ergüler, hizmet ayrımı yapmayacaklarını da dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler